Piše: C.R.

Moški je osumljen nasilnega kaznivega dejanja, ker je na silvestrovo tri ure po polnoči v Karlovih Varih z nožem zabodel žensko. Kasneje naj bi osumljenec posilil še najstnico. Zločinca, Afganistanca, ki je na Češko prišel iz Nemčije, je policija že prijela.

“Tri ure po polnoči se je v Karlovih Varih zgodilo nasilno kaznivo dejanje, v katerem je ena oseba utrpela hude poškodbe,” je povedal Jakub Kopřiva, tiskovni predstavnik regionalne policije.

“Gre za žensko, ki je utrpela vbodne rane v prsni koš in trebuh,” je povedal Radek Hes, tiskovni predstavnik Karlovarske deželne reševalne službe, ki je povedal, da so žensko odpeljali v urgentno bolnišnico v Karlovih Varih.

“Moški, ki je osumljen tega kaznivega dejanja, je bil aretiran,” je nadaljeval Kopřiva in dodal, da primer zdaj preiskujejo kriminalisti.

Po besedah Práva je osumljenec 20-letni Afganistanec, ki je v Karlovy Vary prispel iz Nemčije.

Obe dejanji naj bi se zgodili v bližini železniške postaje v Karlovih Varih, posiljena ženska pa je bila stara 18 let. “Več informacij bomo posredovali takoj, ko bo mogoče,” Kopřiva v tej fazi preiskave ni želel potrditi ali zanikati podrobnosti.

Vir: novinky.cz

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj