Piše: C.R.

Medtem ko nemški politiki in mediji ne zamudijo nobene priložnosti, da bi nam še naprej novi raznoliki svet multikulturalizma predstavljali kar se da privlačno, nekdanji vodja madžarske obveščevalne službe Laszlo Földi na madžarski državni televiziji opozarja na desettisoče migrantov, ki – financirani z naftnim denarjem – pripravljajo državljansko vojno v Nemčiji. Udarili bodo s tako imenovanih “NO-GO območij” in postopoma širili svoje območje boja. Hkrati se ustanavljajo islamske stranke, ki nato prevzamejo tudi politično oblast v Nemčiji.

Vir: Bitchute

Tukaj je prevod videoposnetka:

Dobrodošli v studiu, strokovnjak za obveščevalne dejavnosti László Földi . Dobro jutro. Ali lahko kdo v Evropski uniji ali v Evropi pove, koliko priseljencev je na celini, zaokroženo na plus ali minus 200.000?

Bolj pomembno vprašanje je, ali mi lahko povedo, kdo so ti ljudje. Z drugimi besedami, razmere so v tem pogledu popolnoma katastrofalne. In tukaj je razlog za to. Pogosto smo rekli, da je načelo odprtih meja, ko je prišlo nešteto ljudi – in lahko se na kratko vrnemo nazaj – da je bilo pred letom in pol res tabu tema, ali so prihajali tudi teroristi in morilci. Celo javno mnenje je bilo glede tega nekoliko skeptično glede tega kar je sedaj dejstvo. Spomnim se, da je eden od televizijskih voditeljev dejal, da je nesmisel, da teroristi prihajajo s čolni in tvegajo svoja življenja, medtem ko bi lahko prišli tudi z letali … To ni problem. Dejansko bi lahko prišli. Problem je v tem, da je prišlo na tisoče muslimanskih vojakov. Torej ne gre za terorizem v klasičnem pomenu besede, ampak za invazijo, napad, pri katerem sta v ospredju dva cilja. Po eni strani je treba v Evropo poslati čim več usposobljenih ljudi. Več kot polovica mladih iz druge in tretje generacije, ki živijo v “no-go območjih”, se ne želi vključiti v družbo. So potencialni rekruti vojske.

Begunci, zdaj jih imenujmo begunci, se v skladu z Ženevsko konvencijo iz leta 1951 soočajo s preganjanjem, ker pripadajo družbeni skupini zaradi svoje rase, vere, narodnosti, političnega prepričanja itd. Zakaj ti begunci ne gredo v bogate naftne države, ko pa so tik zraven?

Na dnevnem redu ni le strategija, da v Evropo pridejo teroristi ali morilci, temveč tudi druga oblika okupacije Evrope, mirna oblika. Bogate naftne države jih ne spustijo k sebi, ne le zato, ker vedo, da jih velik del dejansko ni sposoben delati, če se lahko tako izrazimo, ampak tudi zato, ker njihov denar in oni sami, ko zmanjka nafte, potrebujejo množično bazo za oblikovanje strank. Ti ljudje bodo volili islamske stranke, ki bodo nastale v Evropi in vstopile v parlamente, s čimer bodo dosegli kritično maso. To se ujema z možnostjo, da bo Evropa dejansko povabila potencialne volivce, saj nihče v današnjih tradicionalnih evropskih strankah ne verjame, da bodo ljudje, ki prihajajo sem, v trenutku, ko bodo te stranke ustanovljene, glasovali za stranko, ki ni islamska – imele bodo tudi denar, saj jih bodo financirale bogate naftne države.

Geslo Evropske unije se glasi: “Enotnost v različnosti”. Ta raznolikost, ta posebna “raznolikost”, v mislih ustanovnih očetov, Schumannov, verjetno ni pomenila tega, kar se danes dogaja v Evropi.

To še toliko bolj drži, ker menim, da se bo struktura Evrope etnično spremenila. Raznolikost je pomenila madžarsko in francosko, nemško in rusko, ne pa, da naj bi v Evropi na verski osnovi nastal svet v skladu s šeritaskim pravom. Tega nihče ni mogel misliti resno. Če pa bodo razmere ostale takšne, kot so, in bo Evropa še naprej vodila notranjo vojno, potem bo ta šeriat žal privedel do tega, da bomo čez leto in pol – ne motim se – govorili o tem, koliko žarišč državljanske vojne je nastalo v Evropi. Kajti problem »no go« območij ni v tem, da tja ne smeš čez dan ali celo ponoči, ampak v tem, da mladi ljudje, ki so izurjeni, pripravljeni in oboroženi – imenujmo jih muslimanski vojaki – zapustijo ta območja in se začenjajo širiti. Prišlo bo do spopadov, ker se bodo ljudje prisiljeni braniti, ker oblasti ne bodo mogle nadzorovati procesa po sedanji logiki.

Kakšne so možne posledice nedavnih izjav turškega veleposlanika pri Evropski uniji, da bo sporazum med EU in Turčijo neuspešen, če Turčija ne bo oproščena vizumske obveznosti za družinske obiske ali turizem za 90 dni ta mesec in oktobra? 

Turki takoj zagrozijo, da bo državo zapustilo veliko število ljudi, in izpolnijo svojo obljubo. Turčiji bi morali zagroziti tudi, da jo bomo vrgli iz Nata. Dilema je v tem, da Turčija ni zavezana sporazumu o obrambi Evrope ali kot zaveznica Nata, če hočete, temveč v skladu s statutom Nata, ker je članica Nata!

Verjetno ima drugo najmočnejšo vojsko.

Res je, predstavlja deset odstotkov vseh. ZDA predstavlja 75 odstotkov, preostalih 15 odstotkov pa so, kot vemo, vse druge države Nata. Vendar bi rad dodal, da bi morali vedeti, da več kot 51 odstotkov od teh 15 odstotkov financirajo evropske Natove države, Amerika in Turki pa financirajo preostalih 49 odstotkov. Tudi tu gre za zanimivo situacijo, v kateri teh 15 odstotkov ne more zares uveljavljati svojih pravic, na primer pri obrambi Evrope.

Kaj lahko Evropska unija stori glede Turčije? Se naj demokratičnih načel ali pa se naj ukloni turškim pritiskom? Saj so v odličnem položaju za izsiljevanje.

Evropa nima protiuteži Turčiji. Zato je bil šibek poskus, ki ga je Merklova izvedla tukaj, zadnji poskus. V tem smislu ga ni mogoče obsoditi. Z njim se je poskušala braniti, vendar je s tem tako rekoč le okrepila samozavest Turkov. Ponavljam, da če bi Turkom grozila izključitev iz Nata, bi njihova vloga v svetovni politiki v tem trenutku izginila. Tega trenutno ne počnemo.

László Földi, hvala vam. 

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj