Piše: C.R.

(Objavljeno 2.10.2021)

To bi lahko veljalo za satiro, če ne bi ta novica prišla iz Nemčije, kjer levičarski absurd očitno ni več omejen. Mesto Hanau je zdaj ustvarilo posebna parkirna mesta za “manjšine”. V prihodnje bodo na teh mestih lahko parkirali le LGBTQ osebe in migranti!

Parkirišča za »zaščito pred napadi«

V podzemnem parkirišču so trije takšni parkirni prostori, ki so posebej označeni s steno v mavričnih barvah. Na steni je napis “Diversity Parking”(parkirišča za raznolikost).

Parkirišče za raznolikost bo odslej na voljo predvsem lezbijkam, gejem, biseksualcem in transseksualcem. Vendar tudi za migrante. Pozor, zdaj pa poanta: namen tega je zaščititi te skupine prebivalstva pred “napadi” (pobudniki bi verjetno morali predvsem zaščititi prvo skupino pred drugo). Posebej nameščena nadzorna kamera naj bi zagotovila boljšo zaščito pred temi “napadi”.

“Znak za strpnost”

Pobudnik akcije, občinsko podjetje za parkirišča (HPG), želi postaviti znameniti “znak za strpnost in svetovljanstvo”, vsaj tako je za različne medije povedal predsednik nadzornega sveta Thomas Morlock.

Jezen uporabnik družabnih omrežij je na Twitterju opisal svoje razočaranje nad parkirnimi mesti: “Revščina otrok in starejših, matere samohranilke na meji finančnih zmožnosti, upokojenci, ki morajo živeti od položnic za steklenice in ostankov iz košev za smeti. Za mestnega svetnika iz Hanaua Thomasa Morlocka pa ni nič pomembnejšega od tega, da postavi znak za strpnost. “Tri nova parkirna mesta za raznolikost.”

Toda tudi gejevska scena kritizira to dejanje. Vidijo tako imenovano “pinkwashing”, tj. poskus, da bi s temi ciljnimi skupinami zgolj zaslužili denar z gesto strpnosti.

Vir: UME

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj