Piše: C.R.

Komunisti in levi liberalci predstavljajo dve plati iste medalje z istim ciljem: doseči, da v življenju ljudi prevlada praktični materializem. Razlikujejo se v nekaterih posebnih pojavnih oblikah in metodah, vendar je njihovo bistvo enako. Apple je v sodelovanju s Kitajsko to zdaj dokazal.

V državah, kjer na oblast pride levica, predstavniki religij hitro postanejo glavni sovražniki. Na Kitajskem so komunisti od leta 1949 poskušali čim bolj marginalizirati tradicionalni pogled na svet in ga nadomestiti z materialistično-komunističnim pristopom k življenju. Kljub temu je krščanstvo še vedno prisotno kot podzemna cerkev, čeprav sredi zatiranja in preganjanja. Tudi muslimani so strogo kaznovani, saj so Ujguri med drugim zaprti v taborišča za prevzgojo zaradi svojega doslednega verskega prepričanja.

Dostop do verskih knjig za kitajske kristjane in muslimane zato ni najlažji. Ena od dosedanjih vrzeli je bila razpoložljivost Svetega pisma in Korana kot aplikacij v kitajski trgovini App Store. Kitajska pa je Apple pozvala, naj iz svoje ponudbe umakne verske svete knjige, saj naj bi te “vsebovale nezakonita verska besedila”. Tiskovni predstavnik družbe Apple je pri utemeljevanju odstranitve navedel, da na Kitajskem nimajo komercialnih licenc za te izdelke.

Vir: szentkoronaradio.com

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj