Piše: Alvaro Peñas 

Intervju s Carlo Toscano, nacionalno poslanko stranke VOX in predstavnico stranke v komisiji za spolno nasilje.

Poleg vašega političnega delovanja proti ideologiji spola ste znani tudi po svoji prisotnosti na družbenih omrežjih, zlasti na Twitterju, kjer trdite, da zagovarjate dobro, resnico in lepoto. Je ključ do teh vrednot zdaj izgubljen?

To je ključ do vsega. Ideologija spola je kulturna bitka našega časa. Obstajajo nadnacionalne sile in organizacije, ki si prizadevajo za uničenje človeške narave, za uničenje družine. To lahko dosežejo le z veliko propagando in nepravičnimi zakoni, kot so zakoni o spolu in “enakosti”, zakoni o LGBT, zakoni o splavu in evtanaziji. Gre za zmago zla. Zato govorim o dobrem, resnici in lepoti, saj se lahko le, če poskrbimo, da te vrednote prevladajo, učinkovito borimo proti vsemu, kar predstavlja ta ideologija spola.

Gre za vrednote, ki so bile samoumevne, saj predstavljajo osnovna načela naše civilizacije.

Da, takšne osnovne vrednote, kot je pravica do življenja. Ne smemo pozabiti, koliko nas je stala ta pravica do življenja, saj je dovolj pregledati zgodovino človeštva, da razumemo, kako malo je bilo življenje vredno v nekaterih civilizacijah. Doseganje te pravice je stalo veliko, tako kot enake pravice moških in žensk ali svoboda govora, mišljenja in delovanja. To so osnovne pravice. To so temeljne pravice, za razliko od absurdnih pravic, ki si jih levica izmisli vsakič, ko zasleduje politični cilj.

Toda resnica je, da jim je uspelo vse obrniti na glavo. Pred kratkim sem sodeloval na konferenci skupine ECR (konservativci in reformisti), kjer smo govorili o tem, kako jim je uspelo spremeniti pomen vrednot v Evropi. Zdaj je zagovarjanje temeljnih vrednot fašistično, če zagovarjaš dobro, si demoniziran. Zato moramo nadaljevati naš diskurz, jim nasprotovati in se še naprej boriti proti zakonom, idejam in propagandi, ki ljudem povzročajo veliko škode. Ne le zato, ker uničujejo številna življenja, kot zakon o splavu, ampak tudi zato, ker razbijajo družine ter spodbujajo neenakost in privilegije. Ne bomo dosegli dobrega, resnice in lepote, če ne bomo branili življenja, svobode in resnične enakosti.

Omenili ste pravico do življenja in Evropo. Kaj se je zgodilo v Evropi, da je levičarska ideologija postala uradna ideologija EU ali da predsednica von der Leyenova trdi, da je poučevanje ideologije LGBT v šolah evropska vrednota?

Gre za globalistično agendo. To so “vrednote”, ki jih ne predlaga le levica, ampak tudi domnevno konservativne stranke, kot je Partido Popular v Španiji. Preprosto se ne zavedamo, da je celotna ta ideologija spola globalna diktatura. V politiki in medijih vsi vemo, kaj se dogaja, vendar se večina ljudi tega ne zaveda in se mora začeti odzivati. Na primer pri poučevanju ideologije LGTBI v šolah ne gre samo za vprašanje, ali se s tem strinjate ali ne, ampak moramo vsi državljani in vsi starši braniti našo svobodo, da svoje otroke vzgajamo, kot želimo, saj je ta svoboda sveta.

Žal je Španija poligon za preizkušanje globalizma in enega najhujših poskusov, zakona o spolnem nasilju, zdaj izvaža v preostalo Evropo.

To je še ena posledica te globalne diktature. Nobena država nima takšnega zakona, kot je zakon o nasilju na podlagi spola, ker je nepravičen, ker krši temeljne pravice. Gre za ideološki zakon, ki ni pripomogel k zmanjšanju števila žrtev žensk, ampak povzroča ogromno škodo družinam in številnim moškim. Ta zakon bo izvožen, ker je ideološki zakon, ki prispeva k ideji, da je človek po naravi zloben, da je nasilen, in služi temu, da se moški in ženske postavljajo drug proti drugemu. Res ne vem, v kolikšni meri ga bodo lahko izvozili, ker krši temeljne pravice, kot je enakost pred zakonom. Nekatere države, kot je Španija, ga bodo sprejele, mnoge druge pa ne.

Težava je v tem, da je vse skupaj umeščeno v Agendo 2030, v kateri je feminizem ključni akter.

Da, vsi ti zakoni niso nič drugega kot majhne bojne fronte, ki so del večjega cilja. Slabo je, da se državljani ne zavedamo, kaj Agenda 2030 pomeni, kakšno izgubo svobode prinaša, in na koncu smo marionete institucij, katerih cilj je uničenje osebe in družine, te zakone pa uporabljajo kot orodje. Če jih ne bomo ustavili in se državljani ne bodo odzvali s svojim glasom ali s protesti na različne načine, bomo sčasoma izgubili svojo svobodo.

Priponko Agende 2030 nosijo vsi politični voditelji razen VOX-a. V občinah, ki jih vodijo socialisti ali Ljudska stranka, dejansko že obstajajo “oddelki sveta 2030”.  

Ljudska stranka je v celoti zavezana Agendi 2030. Njeni voditelji nosijo priponke, v vseh komisijah in pobudah v kongresu, v katere je vključen vidik spola ali okoljevarstva, pa Ljudska stranka vedno glasuje za. Predlaga celo radikalnejše predloge za poglobitev Agende 2030 kot “uradna” levica. In pravim “uradna”, ker je zame Ljudska stranka leva stranka in izvaja isto globalistično politiko.

Ob padcu Kabula so feministke v španski vladi izrazile skrb le za “ženske in dekleta”. Kaj pa, če bi komu bilo mar samo za moške?

Vedno navajam ta primer. Predstavljajte si zakon “samo za belce” ali pa zakon “zviša kazen, če je napadalec črnec”. Pri moškem to lahko rečete, v drugih primerih pa je to nezaslišano. Zato me je, ko berem, kaj naše feministke govorijo o talibanih, sram, hkrati pa mi je žal zanje. Levica nikoli ni zagovarjala pravic muslimank, zdaj pa se to dogaja v Afganistanu in jih skrbi zanje. Najprej moramo skrbeti za vse, za moške in ženske. Kot vedno pravi VOX, so vsa življenja pomembna. In drugič, žal mi je za njihova velika protislovja, saj vedno zagovarjajo islam, zdaj pa ga morajo kritizirati.

Morda zato, ker v islamu zaveznika proti skupnemu sovražniku?

Da, skupni sovražnik so zahodne vrednote krščanske civilizacije. Zato levica podpira islam, četudi nista združljiva z vidika vrednot. V muslimanskih državah obešajo homoseksualce, ženske nimajo enakih pravic kot moški, zatirane so tiste skupine, za katere levica trdi, da jih zagovarja. To je popolnoma neskladno.

Zdi se, da Twitter razmišlja podobno kot levica in je pustil pri miru račun talibanskega predstavnika, medtem ko je račun Donalda Trumpa ukinil. Ste bili deležni cenzure na Twitterju?      

Da, moj račun je bil dvakrat ukinjen. Smešno je, da so mi večkrat grozili s smrtjo in me zmerjali z vsemi mogočimi žaljivkami, a nobenega od teh računov niso ukinili. Jaz, ki ne žalim in ne grozim, pa sem bila cenzurirana. Twitter je še ena roka globalistične agende, in ker je namen, da se slišijo le določene ideje, smo tisti, ki se ne strinjamo z agendo in predlagamo druge ideje, tisti, ki trpimo cenzuro.

To je še eno protislovje: družbena omrežja trdijo, da spodbujajo svobodo izražanja, vendar izvajajo cenzuro.

Vse, za kar levica trdi, da zagovarja, je njen glavni sovražnik. Trdijo, da zagovarjajo enakost, predlagajo pa zakone, ki povzročajo neenakost in dajejo enemu delu družbe privilegije pred drugim. Trdijo, da zagovarjajo svobodo, in ustvarjajo zakone, kot so demokratični spomin ali zakoni o LGTBI, da ne bi mogli nasprotovati njihovemu mišljenju. Omejujejo vas pri vzgoji vaših otrok, želijo jih indoktrinirati s svojimi idejami, potem pa so zagovorniki svobode izražanja.

Najhuje pri vseh teh nasprotjih in politični korektnosti je, da se zdi, da jim ni videti konca.

Ustvarjajo in uspešno gradijo družbo, v kateri ne moreš nikogar užaliti. Generacijo steklih ljudi, v kateri si nihče ne sme upati reči nečesa, kar nam ni všeč. In jaz vedno zagovarjam pravico do žaljenja v določenih mejah, torej brez groženj ali nasilja. To pravico moramo braniti, ker ustvarjamo družbo bedakov. Ni treba, da mi je všeč vse, kar drugi rečejo ali naredijo, zdravo je le, da se ne strinjamo o vsem. Vzgajamo generacijo ljudi, ki se ne bodo upali soočiti z zavrnitvijo, nestrinjanjem. Postali bomo krhki in prva žrtev vsega tega je svoboda.

Ali ste glede na ta scenarij optimistični glede prihodnosti? 

Da, ker obstaja upanje, ker obstajajo ljudje in stranke, kot je VOX, in tudi nekateri mediji, ki bodo še naprej govorili resnico. Zavezana sem proti zakonom o spolu, kot tudi veliko drugih ljudi, ki si želijo, da bi dobro prevladalo. In dobro bo zmagalo.

Vir: Decisión Radio

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj