Piše: C.R.

Že majhne otroke je treba indoktrinirati v kulturni marksizem. Kdor misli, da tema spolnosti nima mesta v vrtcih, se zelo moti. Še več, Paritätische Wohlfahrtsverband Baden-Württemberg, v katerega ustanovah je v približno 650 skupinah oskrbovanih okoli 12.500 otrok, dejansko širi transideologijo. Zveza Paritätische Wohlfahrtsverband je pod sloganom “Raznolikost spolov v varstvu otrok in mladine” izdala brošuro z naslovom “Raznolikost spolov v varstvu otrok in mladine inter* in trans* otroci od 0 do 6 let”.

Na začetku brošure je navedeno: “Učenje otrok, da obstajajo samo dečki ali deklice, je dejansko napačno. Če inter* ali trans* otroke silimo, da izbirajo med dekliškimi in fantovskimi stranišči, kršimo njihovo dostojanstvo. Če otrokom ali mladostnikom ne dovolimo uporabljati imena, ki so si ga izbrali, ali zaimka, za katerega trdijo, da je primeren, kršimo njihovo samoodločanje in pravico do svobode pred diskriminacijo.”

Glede na to kulturnomarksistično smetje ni presenetljivo, da brošura večkrat omenja “izkušnje rasizma”.

“Razmišljanje o družbenih odtisih na heteronormativno kritičen način”.

Namen brošure, ki je seveda napisana v težko berljivem jeziku o spolu, je vzbuditi občutek krivde pri tistih ljudeh, ki ne spadajo v  manjšino interspolnih ali transspolnih oseb. Na primer, navedena so naslednja “priporočila za ukrepanje”: “Vprašanja raznolikosti spolov so predmet družbenih normativnih ocen. Zato je pomembno kritično razmišljati o lastnih biografskih in družbenih odtisih heteronormativnosti, da bi lahko prepoznali in zmanjšali lastne stereotipne predpostavke, predsodke, strah pred stiki in obrambne mehanizme.”

Drugo “priporočilo za ukrepanje” se glasi: “Jezik, ki je občutljiv za raznolikost spolov, lahko odpre vrata za vključitev inter*, trans* in nebinarnih mladih, na primer: “Dragi mladi, ne glede na to, ali ste fant, dekle, inter*, trans* ali nebinarni” ali “Organiziramo festival za otroke vseh spolov”.”

Ta članek je bil prvič objavljen na portalu ZURZEIT, našem partnerju v EVROPSKEM MEDIJSKEM SODELOVANJU.