Avtor: Dávid Megyeri

Idol zahodnega neomarksizma, kreacija kaosa 68. leta, Jean-Paul Sartre, je zapisal: “Tako kot človeštvo obstaja brez literature, svet obstaja brez ljudi. Zlovešč pregovor. Največja težava je, da zahodna levica in nekdanje desnosredinske stranke, ki so se ji pridružile, vse bolj verjamejo v to prerokbo sodnega dne. To omenjamo zato, ker je demografski vrh nasprotje programskega pesimizma liberalne levice.

Trenutno se morda pojavlja pod psevdonimi filozofija spola, nasilje LGBTQ, pomoč beguncem, zelena politika, BLM, zaščita človekovih pravic, a bistvo je isto: človeška racionalnost, nasilno razbijanje tradicionalnega okvira človeškega življenja, ki temelji na družini in narodu. Končni rezultat je enak: uničenje človeštva, izumrtje sodobnega kulturnega človeka.

Tudi zato je konferenca “Družina kot ključ do trajnostnega razvoja” le rdeča nit liberalne levice, ki se utaplja v lastnih nesmislih. In ko slišijo nekaj takega, kot je v svojem govoru povedal Viktor Orbán, da ne želimo trpeti naše demografske prihodnosti, ampak jo želimo oblikovati, je to zanje casus belli, pekel rasizma in nestrpnosti. Kako je torej mogoče, da se narod ne le prilagaja naprednim scenarijem, ampak želi vplivati na to, kaj se bo zgodilo?

Navsezadnje vse iracionalno marksistično razmišljanje skrajne levice, ki je postavljeno na glavo in predstavljeno kot zmerno, temelji na ideji, da se moramo procesom le prilagoditi in se jim ne upirati. Ker je to napredna drža. Lahko bi celo rekli, da gre za paradoks norcev – vendar gre za tornado, zato je še posebej nesprejemljivo, da želijo izkrivljeno stališče, ki zanika svobodno voljo in svobodno delovanje, narediti obvezno.

Zato smo lahko prepričani, da bo kampanja proti nam s strani globalistične lobistične elite na področju migracij in spola še intenzivnejša, ko bo predsednik vlade izjavil, da je pred desetimi leti naša družinska politika temeljila na petih stebrih. Družinska politika mora temeljiti na materi, celotna država mora postati družinam prijazna, družine in otroci pa morajo biti zaščiteni z institucijo prava. Predsednik vlade je dejal, da je najmočnejši napad na našo državo stavek v temeljnem zakonu “Oče je moški, mati je ženska”.

Iz besed Viktorja Orbána je bilo jasno razvidno, da zahtevamo le, da se tradicionalni družinski model podpre tudi v EU. Navsezadnje se zavzemamo za svobodo, za neodvisno voljo človeka, medtem ko je konglomerat, ki se imenuje levica, po desetletjih jalovih poskusov, da bi storil isto in se obrnil proti človeku, propadel zaradi lastne norosti. Ali ne gre za razčlovečenje, če nerojene otroke obravnavamo kot posameznike, ki oddajajo ogljik, in njihovo pravico do življenja tehtamo s kvotami? In ali ni to ponižanje ljudi, ki so jih sem privabili z drugih celin, da bi jih videli le kot bodoče delavce, kot proletarce?

Vendar pa imamo pred njimi – kot je nakazal tudi premier Orbán – ogromno prednost, saj že štirideset let vemo, da na Madžarskem živi virus “woke”, to je komunizem. Ni naključje, da je našo družinsko politiko podrobno pohvalil nekdanji podpredsednik ZDA Mike Pence, prav tako pa so madžarski zgled pohvalili tudi drugi tuji voditelji držav. To je slaba novica za samooklicano elito psevdolevice: to srečanje je več kot le konferenca. Ustvarja se resnična skupnost za napredek, ki bo odpravila nesmisle protirasističnega izključevanja.

Vir: Magyar Nemzet

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj