Piše: C.R.

Stavek, ki bi si ga morali vtisniti v možgane. Kajti to je to, kar se dogaja tukaj. To je tisto, kar mislijo in zato so tukaj.

Migrantka zahteva vstop na avtobus brez vozovnice. “Italija ni več vaša država,” reče. In ima prav, če se ne boste uprli nenehni invaziji migrantov.

V ta proces zamenjave pa je vključena tudi ena stranka: PD (Partito democratico) Ta vse bolj postaja stranka priseljencev. Zlasti s strani muslimanov. ki se vse bolj infiltrirajo v to stranko in jo uporabljajo kot sredstvo za okužbo italijanske družbe. In ne gre le za ekstremista Chaoukija, ki mu je Savdska Arabija po podatkih obrambnega dosjeja zaupala upravljanje velike mošeje v Rimu, temveč je v “demokratični” stranki cela vrsta muslimanov. Na primer islamist Mustafa Soufi, ki je bil sprejet v izvršno skupino PD v Ceseni.  Zanimivi odlomki iz intervjuja z njim pred nekaj leti v lokalnem časopisu kažejo, kaj je iz tega izšlo:

Kaj boste prispevali k PD?

“Najprej bi se rad zahvalil stranki in krogu Gatteo, ker sta mi zaupala; nato bi se rad zavzel za otroke priseljencev: oni bodo prihodnost države “.

Kdor torej voli PD, voli za otroke priseljencev. In da bo jasno: ni čudno, da priseljenec želi zastopati interese priseljencev. Čudno pa je, da obstajajo Italijani, ki želijo in počnejo isto.

Vir: woxnews

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj