Piše: C.R.

Po neuspelem načrtu Belorusije, ki je želela spodbuditi poplavo Evrope z “begunci” iz islamskih držav, so bili iskalci pomoči že nekaj časa vrnjeni v svoje matične države.

Vendar se trdo jedro teh “prosilcev za zaščito” ne želi predati in še naprej poskuša premagati zaščitne utrdbe na meji med Poljsko in Belorusijo. Pri tem postajajo vse bolj agresivni in ponoči, ko so še vedno na poljskem ozemlju, napadajo poljske mejne stražarje, na primer z izstrelki.

Takšno ravnanje ni več povezano z nezakonitim prečkanjem meje – v vsej zgodovini človeštva so bili takšni vdori vedno obravnavani kot napad in so se ustrezno odzvali z vojaškimi sredstvi. Morda napadalci niso uniformirani, vendar jih je po “uspešnem” prihodu v ciljno državo zagotovo mogoče uvrstiti med civilne okupatorje. Kar nekaj jih želi med “neverniki” vzpostaviti razmere, pred katerimi so se pretvarjali, da so pobegnili.

Tukaj je videoposnetek, ki nam prikazuje napade:

Vir: UME

Prejšnji članek(Najbolj brano v letu 2021) Éric Zemmour: “Živimo v času civilizacijskega boja med islamom in krščanstvom.”
Naslednji članek(Najbolj brano v letu 2021) Viktor Orbán prosi papeža Frančiška, naj “ne pusti, da bi krščanska Madžarska propadla”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj