Piše: C.R.

Znano je, da želijo levičarji že zdaj iz otrok izriniti prirojeno spolno vlogo. V avstrijskih šolah so na primer uprizorili igro “Kralj in kralj”, v kateri sta namesto princa in princese v vlogo kraljevega para vstopila dva topla človeka, v švedskih šolah pa se včasih namesto “on” in “ona” uporablja nekakšen “onaon”, saj malčki morda niso povsem prepričani, ali so moški ali ženska. Ali pa želijo pripadati drugim približno 50 spolom.

V Švici se je pravkar zgodil še en korak k odpravi spola in homoseksualizaciji. V eni od šol so fante spodbujali, da se preoblačijo v dekleta, in obratno, dekleta v fante. Zaradi dejstva, da so pozabili vključiti “raznolikost”, je to dejanje skoraj retrogradno. Nedvomno je treba na tem področju še nekaj nadoknaditi!

“Dan oblačenja” v šoli

Osnovna šola v občini Zollikon v Zürichu je za svojih 500 otrok organizirala tako imenovani “dan preoblačenja”. Uradni moto: “Fantje so kot dekleta in dekleta kot fantje”.

Dečki so bili videti kot nežna bitja v rožnatih volančkih, deklice pa kot močni mladeniči. Več kot 100 učiteljev, večinoma levičarjev, si po svojih najboljših močeh prizadeva, da bi se te naloge intenzivno lotili. Na osnovni šoli Zolliker so spol celo izbrali za temo temo leta, in sicer od drugega razreda naprej, poroča portal weltwoche.ch.

Vsi se niso želeli pridružiti blaznosti – starši so protestirali

Spoštovati je treba dečke, ki se niso strinjali s tem sprevrženim vzgojnim ukrepom in so se starši pritožili nad norostjo. V tedniku Zolliker Zumiker so na primer zapisali:

“Predvsem najmlajši niso navdušeni nad preoblačenjem v nasprotni spol. V nekaterih razredih je treba otroke vprašati, kako se počutijo pri drugem spolu. Ali je dan preoblačenja v tem primeru uporabljen za reševanje občutljivega vprašanja skozi zadnja vrata?”

O spornem “dnevu preoblačenja” je pisal jezen državljan iz sosednje občine Zumikon:

“Razprava o opredelitvah spolov, ki so jo v središče postavile levičarske alternativne obrobne skupine, je zdaj dosegla naše najmlajše. Za osemletnega dečka v 99 odstotkih primerov ni vprašanje, ali bi danes raje šel v šolo v krilu. Zanima ga, kdaj bo nogometno igrišče spet odprto in kakšne tekme bo mogoče igrati med premorom. Otroci naj bodo otroci, brez manije glede spola ali razprav o enakosti.”

Takšna skrb ne zanima levičarskih socialnih inženirjev, ki želijo “izboljšati” naravne zakone v skladu s svojimi idejami.

Vir: UME

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj