Piše: C.R.

Analiza izkrcanja v Italiji in števila prošenj za azil med letoma 2013 in 2020 na podlagi podatkov, ki jih je objavilo notranje ministrstvo, je pokazala, da je v tem obdobju v Italiji pristalo skoraj 800.000 nezakonitih priseljencev. Od tega jih je bilo 719 209 v pristojnosti vlad PD (Socialistična demokratična stranka).

Vox News je že podal dokončen pregled števila nezakonitih priseljencev, ki jih je PD “vkrcala” v šestih letih svoje vlade, začenši z državnim udarom, ki je leta 2011 končal predzadnjo izvoljeno vlado in končal zavračanje nezakonitih priseljencev. Šest let, od tega zadnja tri leta kot enostrankarska vlada.

Množične migracije so prišle s socialisti

Mlada dekleta so bila posiljena in razkosana na koščke. Mesta so v rokah nigerijske mafije in kriminalcev vseh ozadij. Za to se lahko zahvalite PD. Edina stranka v Italiji, ki bi jo bilo treba prepovedati.

Na splošno se govori, da so e množična izkrcanja v Italiji začela s padcem Gadafija in posledično balkanizacijo Libije. To ne drži: vzpon se je začel s sodelovanjem PD v vladi.

Leta 2011 je Gadafi padel in število pristankov se je povečalo, kar je bilo neizogibno. Do leta 2012 pa so bile številke bolj “človeške”. Ko je na oblast prišla Demokratska stranka, se je začel biblični eksodus Afričanov v Italijo.

Glavni razlog je, da so leve vlade nenadoma dale proste roke flotam nevladnih organizacij. Tako je bil vzpostavljen sistem prenosa iz severne Afrike v Italijo in naprej v severno Evropo. Na libijskih plažah so že pobirali ilegalce.

Rezultat je bil neizogiben: nižji stroški za tihotapce, več nezakonitih priseljencev za Italijo. Več nigerijskih mafijcev trguje na italijanskih ulicah.

Od leta 2013 do zadnjega dne svojega mandata je PD v Italijo pretihotapila 677.873 nezakonitih priseljencev. Večina jih je bila Nigerijcev, Pakistancev in Bengalcev. Sircev praktično ni.

Glede na to, da je prejšnji mandat trajal 1834 dni, to pomeni, da je vsak dan mandata PD v državo vstopilo 370 nezakonitih priseljencev.

Za primerjavo: v času mandata Mattea Salvinija je bilo povprečje manj kot 22 nezakonitih priseljencev na dan.

Po tej kratki prekinitvi je PD v manj kot letu in pol v državo uspelo pripeljati še 50.000 nezakonitih priseljencev.

V šestih letih in desetih mesecih vladanja je bilo tako 719 209 nezakonitih priseljencev. Svetovni rekord, ki se posodablja iz dneva v dan.

Te številke seveda ne vključujejo “pristankov duhov”. Povprečno število iztovarjanj bi verjetno znašalo skoraj 800 000. Vendar uporabljamo samo uradne podatke.

Med zanimivimi stvarmi, ki jih je mogoče razbrati iz uradnih podatkov, je tudi ena, ki popolnoma zavaja vulgarne informacije množičnih medijev: 85 % tistih, ki pristanejo v Italiji, je moških. Devetdeset odstotkov jih je polnoletnih, 10 odstotkov pa je domnevno mladoletnih, od katerih so skoraj vsi stari od 16 do 17 let.

Govorimo o skoraj 600.000 mladih afroislamskih moških, ki so v zadnjih letih pristali v Italiji in s tem v Evropi.

Približno 100.000 jih je Nigerijcev. Sledi 60.000 Pakistancev. Nato pa še na stotisoče drugih Afričanov in muslimanov. V šestih letih le 3000 Sircev. Skoraj nobenih Jemencev (edino vojno območje) in nekaj deset domnevnih Libijcev.

K temu je treba dodati še iztovarjanja v zadnjem letu. Govorimo o več kot 70.000 nezakonitih priseljencih, ki so v Italijo prispeli od 30. januarja 2021. Vse afroislamske. Skoraj vsi moški. Vključno z nedavnimi izkrcanji na Lampedusi in v Avgustu. Tudi tokrat po naročilu Demokratske stranke, ki bo po vrnitvi v vlado prva odprla pristanišča: prihodnji volivci in stranke za strankarske zadruge.  Račun za to so nedavno prejele mlade ženske na silvestrovo v Milanu, kjer so bile množično spolno nadlegovane in posiljene.

Vir: VoxNews

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj