Piše: C.R.

Ob azilni in migracijski politiki nove nemške notranje ministrice Nancy Faeser (SPD), ki lahko privede do novega migracijskega vala, kot je bil jeseni 2015, združenje Zivile Allianz e.V. Svena von Storcha poziva k podpisu peticije proti načrtom notranje ministrice.

KANCLER SCHOLZ, USTAVITE AZILNO POLITIKO FAESERJEVE!

je zahteva civilne peticijske kampanje, katere cilj ni le ustaviti politiko Faeserjeve, ki je nezdružljiva z načeli temeljnega zakona (ki določa, da lahko za azil v Nemčiji zaprosijo le tisti, ki ne prihajajo iz varne tretje države), temveč tudi odstaviti Faeserjevo s položaja.

Omejitev državljanskih pravic, a odprte meje za množične migracije…

Kako to gre skupaj? Medtem ko želi Faeserjeva po eni strani močno omejiti državljanske pravice (državljani bi se morali “prostovoljno” odpovedati svojim osnovnim pravicam, kot je pravica do zbiranja) in omejiti svobodo izražanja – na primer z grožnjo, da bo zaprla platformo Telegram -, po drugi strani odpira vrata novemu valu vdora v družbene sisteme.

Faeserjeva deli Evropsko unijo

Ne le da je zabodla nož v hrbet poljski vladi, ki varuje zunanjo mejo EU in vrača nezakonite migrante. Njeno prizadevanje za “koalicijo voljnih” je v EU že naletelo na splošno nezadovoljstvo, o čemer smo že poročali.

Zdaj se je odločila, da bo Nemčija sprejela več afganistanskih migrantov kot vse druge države EU skupaj. Vsak migrant iz Afganistana bo vključen v integracijski tečaj, ne glede na to, ali je upravičen do azila ali ne.

Faeserjeva želi ustvariti spodbude za milijone revnih migrantov

V ta namen želi ne le razširiti združevanje družin, temveč tudi podeliti nemško državljanstvo na podlagi inflacije, tako da bi vsi prosilci za azil že po kratkem času imeli volilno pravico. S tem načinom vzreje lastne volilne živine ponovno razdvaja ne le EU glede migracijske politike, temveč tudi Nemce, ki si še niso opomogli od Merklove kulture dobrodošlice.

Faeserjeva želi izkrvaviti nemške davkoplačevalce

Zdaj ne samo, da več kot 2,5 milijona Afganistancev kot begunci zunaj Afganistana (zlasti v Pakistanu in Iranu) ter na polovici Bližnjega vzhoda že čaka na povabilo v “Nemčijo”, ampak tudi na afriški celini na desetine milijonov ljudi, ki so se pripravljeni preseliti, čaka na krilih, da se pridružijo .

Načrti Faeserjeve bi zlasti sredi “pandemije” in (ne le s Corono povezane) gospodarske krize pomenili ogromno dodatno breme za davkoplačevalce in socialno kohezijo, ki že zdaj močno trpi zaradi bremen prosilcev za azil in ukrepov Corone, ter na koncu še en korak k uničenju Nemčije in Evrope.

Zato je v interesu vseh Evropejcev, da ustavijo Faeserjevin nori migracijski načrt in da enkrat za vselej ustavijo takšne domnevne dobrotnike, ki želijo Evropo preplaviti s priseljenci iz drugih, predvsem muslimanskih kulturnih okolij.

Vir: Transdanubier

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj