Piše: C.R.

V zadnjih dvajsetih letih so različne organizacije LGBTQP na skrivaj vdrle v šole in se izogibale vladnemu nadzoru ter zaznamovale samopodobo na stotine, če ne celo na tisoče otrok in jim morda celo trajno uničile življenje. Na več madžarskih šolah so redno potekali takšni dogodki za »ozaveščanje«. Najnovejši primer tovrstne prakse je prišel v javnost šele pred kratkim, ko je učiteljica ene izmed šol v Budimpešti na svojo pest četrtošolce »ozaveščala« o LGBTQP.

“Senzibilizacije” LGBTQP imajo eno skupno značilnost: šole ali učitelji organizatorji o teh dogodkih ne obvestijo staršev, da bi se izognili kakršnemu koli odporu, tako da so učenci vseeno prisiljeni sodelovati, saj si seveda ne upajo sami zapustiti teh programov pranja možganov, saj dobro vedo, da so lahko zaradi tega pozneje stigmatizirani. Četrtošolec seveda tudi ne bo nasprotoval učitelju, ki je zanj avtoriteta.

To je izkoristila gimnazija v XIII. okrožju Budimpešte. Po poročilih tiska je nadomestna učiteljica v omenjeni ustanovi učencem četrtega razreda prinesla publikacijo lezbičnega združenja “Labris”, ki jo podpira George Soros, LGBTQ “senzibilizirajočo” knjigo zgodb “Pravljična dežela za vse”, da bi jih seznanila z “drugačnostjo”. Učiteljica o svojem dejanju ni vnaprej obvestila šole ali staršev.

Eden od staršev, čigar hči je bila podvržena temu pranju možganov, je dejal: “To smo izvedeli po naključju. Hčerka je pokazala na naslovnico knjige zgodb v časopisu z naslovom “Pravljična dežela za vse” in rekla: “To zgodbo poznam, v šoli smo jo gledali in brali. Popolnoma sem se prestrašila! Če ne bi bilo poletnih počitnic, bi šla v šolo, vendar so bile počitnice in zadnji dnevi šolskega leta so bili že mimo. Najbolj me je razburilo, da je bilo to storjeno brez naše vednosti in brez našega vprašanja. Poleg tega nadomeščajoči učitelj ni na noben način razložil vsebine knjige, tako da so se otroci povsem sami soočali z novimi informacijami. Na srečo sem se s hčerko o tem vprašanju že pogovarjala na njeni lastni intelektualni in čustveni ravni, tako da o tem ni izvedela prek propagande LGBTQ, vendar je to še vedno zelo neprijetno.”

Vir: Szent Korona Rádió

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj