Piše: C.R.

Kar smo pogrešali: lezbični pornografski film, ki zaničuje krščanstvo ter ne upošteva nobene resničnosti in normalnosti. V tem škandaloznem filmu za letošnji filmski festival v Cannesu je propaganda LGBT v kostumih iz 16. stoletja postavljena v katoliški samostan. Najprej pojasnimo: Nikoli v zgodovini krščanstva niso bili dopustni homoseksualni odnosi med laiki in duhovniki. Današnje težnje (glej poroke protestantskih pastorjev in pastoric) so plod lobija LGBT in vsiljene enakosti. Zgodovinski kontekst samega filma je izkrivljanje, ki poskuša prikazati deviantno, svetoskrunsko vedenje kot nekaj povsem normalnega, kot da bi takšni neverni ljudje živeli pred stoletji.

Kaj točno si lahko ogledate v filmu, ki je po navedbah filmskih agencij prosto dostopen otrokom, starim 12 let in več? Film govori o Benedetti, lezbični nuni, ki ima spolno razmerje z drugo sestro. Vendar se ne zadovoljijo s svojimi nebrzdanimi željami in večkrat uporabijo kip Device Marije v svojem samostanu, da bi potešili svoje nagone. Zato je film poln odkritih homoseksualnih dejanj, nasilja in brutalnosti.

Tu se lahko ponovno vprašamo – in to upravičeno – “zakaj je krščanstvo napadeno, zakaj smo nenehno prizadeti?” Gre za to, da je krščanstvo očrnjeno, ker tisti, ki se imajo za kristjane, ne spregovorijo, se ne zavzamejo za svojega Boga, ampak samo hodijo kot uboge, neme žrtve in se pritožujejo, kako grozno usodo jim prinaša 21. stoletje. Če bi odločno ukrepali proti LGBT in drugim lobijem, si nam ne bi upali storiti enako, kot si ne upajo islamu. Ponovno moramo zavzeti militantno krščansko držo!

Vir: CitizenGo via Szent Korona Rádió

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj