Piše: C.R.

Z odpravo § 219a StBG SPD in njena »semafor koalicija«  legalizirata oglaševanje industrijskega umora otrok, vsi levičarski politiki pa ta korak pozdravljajo kot “že zdavnaj potreben”.

Splav kot “zdravstvena oskrba

Zvezni minister za pravosodje iz vrst FDP Marco Buschmann je z lažnivo argumentacijo napovedal razveljavitev člena 219a. Buschmann je pojasnil: “S tem želimo končati nevzdržen pravni položaj.” O osnutku naj bi se v kratkem dogovorila zvezna vlada. Stranke semaforja so se v koalicijskem sporazumu dogovorile, da “bi morali imeti zdravniki v prihodnje možnost zagotavljati javne informacije o splavih, ne da bi se morali bati kazenskega pregona”. Poleg tega je bilo v koalicijski pogodbi zapisano: “Možnost brezplačnega splava je del zanesljivega zdravstvenega varstva.”

Kancler SPD Olaf Scholz ga označuje za “že zdavnaj sprejetega”. Nemčija tako pripravlja teren za krut množični umor nezaščitenih in nerojenih otrok. Zdravniki bodo kmalu lahko javno oglaševali splave. Konservativna avtorica in aktivistka Birgit Kelle je povzela perfidnost tega načrta:

“Ja, vau. Kmalu boste končno smeli oglaševati profesionalni uboj nerojenega otroka poleg oglasov za jogurte na S-Bahnu. Mejnik v zgodovini človeštva.”

John R. Alcorn iz organizacije Pro-Life USA je nekoč o splavu izrekel zgovorne besede:

“Ko ženska zanosi, se ne more odločiti za materinstvo. To že je. Vse, kar ji preostane, je, da se odloči, ali bo otroka rodila živega ali mrtvega.”

Vir: UME

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj