Piše: C.R.

“Moški se je začel dotikati moje hčerke po vsem telesu in ji z roko zaprl usta, da ne bi kričala«, mati iz Parme v solzah groze in tudi jeze pripoveduje grozljivo zgodbo, ki se je zgodila njeni 14-letni hčerki in ki jo je prijavila policiji. Nočna mora učenke lokalne šole se je začela v soboto zvečer na avtobusni postaji pod Portici del Grano in se nadaljevala vse do njenega doma.

Štirinajstletno dekle, ki živi v ulici Via Sidoli, je po popoldanskem druženju v središču mesta s svojimi prijatelji – vsi so bili deklice in dečki njene starosti, sošolci in nekateri iz drugih šol, skupina, ki jo je poznala dekličina družina – v spremstvu prijateljev odšla na avtobusno postajo.

Potem pa je prišel. Moški severnoafriškega porekla, star med dvajset in petindvajset let, obraz, ki je bil skupini mladih žal že znan. Pred petnajstimi dnevi,” pravi mati, “je že nadlegoval mojo hčerko. Incident se je zgodil v baru na ulici Via D’Azeglio. “Bil je zelo vznemirjen in jo je v nekem trenutku poskušal objeti. Vendar ga je dekle s pomočjo prijateljev odrinilo. Istega večera je bila njena prijateljica v še slabšem položaju. Tudi k njej je pristopil moški in jo skušal objeti, kot je to storil z mojo hčerko. Ko se je poskušala osvoboditi, jo je udaril v obraz.”

Vse to se je zgodilo pred petnajstimi dnevi. V soboto, preden so ga srečali pred avtobusno postajo, se je skupina prijateljev z njim že srečala v nekem drugem klubu v središču mesta, v enem od lokalov, kjer se ob sobotah družijo skupine mladih, nekatere med njimi znane kot “Nafrijeve tolpe”, ki se pogosto norčujejo iz mlajših. Tudi tam je isti žalostni “scenarij”. “Nenehno se je spreminjal, jo spet nadlegoval, jo poskušal ustaviti in nato spet objeti.” Dekle je pobegnilo od prijateljev v upanju, da se bo vse skupaj končalo. Toda ne. Malo pozneje se je na avtobusni postaji spet pojavil mladenič. Ko avtobus pripelje, se štirinajstletno dekle poslovi od prijateljev in vstopi, mladenič pa stori enako. Znajdeta se na istem avtobusu. Ponovno jo je nadlegoval,” nadaljuje mati, “brbljal je nekaj, česar moja hči ni razumela. Nato se je usedel poleg nje. Hčerka je nato poskušala poklicati po telefonu, vendar ji je telefon iztrgal iz rok. Vendar je deklici uspelo vzeti pametni telefon in se usesti poleg voznika, medtem ko je storilec ostal v zadnjem delu avtobusa.”

To je bilo že tako grozljivo potovanje, a bo postalo še bolj grozljivo. Na ulici Via Sidoli je učenka izstopila iz avtobusa in se odpravil domov. A na avtobusni postaji je izstopil tudi Afričan in ji začel slediti.

Dekle je pohitelo naprej, še vedno s Severnoafričanom za hrbtom. Ko je prišla pred hišo, jo je ujel in blokiral. “Potisnil jo je ob steno in se je začel dotikati in poljubljati po vsem telesu. Da ne bi kričala, ji je držal roko pred usti in na vratu,” s tresočim glasom pripoveduje njena mati.

Štirinajstletno dekle je v obupu uspelo umakniti roko in zakričati na pomoč. Njena mati, ki je bila v hiši, je ugotovila, da jo kliče hči (ženska pravi, da je hči kričala: “Pomagajte, pomagajte, nehajte, odidite”) in prek domofona odprla vrata.

“Hčerki je uspelo priti v hišo in se rešiti,” dodaja, “jaz pa sem medtem odhitela na balkon in poskušala identificirati napadalca. Vendar je pobegnil.”

Včeraj je ženska odšla na policijsko postajo in prijavila incident, policija pa je na sledi napadalcu, ki bi ga lahko obtožili spolnega napada. Ko strah in šok izgineta, ostane veliko jeze. “Takšnih razmer negotovosti v tem mestu ne moremo več dopuščati,” je še povedala mati napadene.

Vir: VoxNews

2 KOMENTARJI

  1. Ni imela male mačete in mu ni odbila oneta?
    Ene tri naj to naredijo, bo hitro mir…
    Punce italjanske nosite spraje proti medvedom s seboj !

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj