Piše: Andrej Sekulović

Z dolgoletnim poslancem in predsednikom Slovenske nacionalne stranke Zmagom Jelinčičem Plemenitim smo se pogovarjali o nevarnosti množičnih migracij, kulturnim marksizmom in protestih levičarskih nevladnikov.

Kako gledate na proteste nevladnih »kolesarjev« in na nedavne proteste, ki so se sprevrgli v nasilne izgrede, ter na nenehne poskuse opozicije spodkopavanja trenutne vlade?

Protesti »kolesarjev« so enako kot vsi ostali protesti pripravljeni in izvedeni iz istih protivladnih krogov. Gre za željo po rušenju sedanje vlade, ne glede na posledice.

Pravzaprav bi lahko rekli, da gre za protidržavno delovanje, ki bi ga v drugih državah že zdavnaj sankcionirali. V naši državi pa se je policija, šele zdaj ustrezno odzvala, kar kaže na to, da je določen del policijskih sil še vedno pod vplivom levih političnih opcij in jim je več do rušenja države, kot do vzpostavitve normalnega reda in delovanja države.

Izgredi bodo vedno bolj agresivni, zato bi bilo pričakovati, da se vodje teh protestov vendarle že aretira in odstrani. Tudi kaznovanje izgrednikov bi bilo počasi zaželeno.

Več  https://rodoljub.si/slovenija/zmago-jelincic-plemeniti-slovenija-mora-tako-kot-madzarska-in-v4-drzave-vztrajati-na-pravici-do-samoodlocbe-seveda-na-osnovi-nasih-civilizacijskih-norm-in-zivljenjskih-izhodisc-na-katerih-nasa-kul/

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj