Piše: C.R.

V ZDA uvoženi “wokeizem” je v zadnjem času zacvetel ali, bolje rečeno, povzročil težave, zlasti v levičarskih državah Evrope. Ne le, da je treba tolerirati in propagirati vse vrste spolnih anomalij, tudi debelost in duševne bolezni se nenadoma zdijo povsem normalne in “v modi”. V Španiji to zdaj posebej oglašujejo.

Ministrstvo za enake možnosti promovira “pozitivno naravnanost na telo”

“Ministrstvo za enake možnosti” v državi, ki je zdaj strogo levo-socialistična, je začelo kampanjo za spodbujanje vseh žensk k “pozitivnemu odnosu do svojega telesa”. Kar se ne sliši nič obsojanja vrednega, razen vprašanja, zakaj je to treba propagirati, se izkaže za še en poskus uničenja tradicionalnega zahodnega modela moških in žensk.

Ione Belarra, levičarska političarka stranke Podemos in ministrica za socialne pravice, je za aktualno kampanjo “Vsa telesa so telesa plaže” sprožila več kot vprašljivo temo. Na njej je prikazanih pet žensk na plaži. So mlade, stare, debele, vitke, bele, črne. in v levičarski utopiji vseobsegajoče enakosti seveda čim bolj raznolike in srečne. V svet trobijo “Poletje pripada tudi nam”.

Debelost in odstranjene prsi

Če si pobliže ogledate dame stvarstva, ki jih je za temo izbral levičarski politik, je opazno, da so skoraj vse močno predebele. Neki ženski so bile odstranjene tudi prsi. Za feministke v Španiji je to korak k “samoodločanju nad telesom”.

“Danes nazdravljamo na poletje za vse, brez stereotipov in estetskega nasilja nad našimi telesi,” je zapisala ena od komentatork. V vsakem primeru upamo, da bo na plažah v državi manj “sovraštva do žensk”. Približno takšna je (paranoična) levičarska ideja…

Mimogrede, tukaj je aktualna naslovnica modne revije Elle (nekoč so jo krasile vrhunske manekenke, kot so Claudia Schiffer in druge), ki je v celoti posvečena “pozitivizmu telesa”:

Vir: UME