Piše: Peter Truden

Na današnjem protestu proti najnovejšim ukrepom vlade za zajezitev širjenja kitajskega virusa se je zbrala »zanimiva« druščina, ki epidemije očitno izkorišča za ideološke namene islamizma.

Med drugim je bil opažen tudi Samir Balić iz Kopra, znan podpornik salafizma, človek, ki je pred tremi leti grozil Nova24TV.

Eden od organizatorjev protesta na Trgu republike je bil Zoran Stevanović, ki očitno s svojo stranko Resni.ca epidemijo izkorišča za politične namene in propagando.

Prišli so tudi islamisti. Poleg omenjenega Samirja Balića je bil na protestu tudi Sulejman Merdanović, vidni simpatizer bošnjaškega muslimanskega nacionalističnega gibanja Vera, narod, država, ki ga vodi nekdanji salafist Sanin Musa. Musa je bil tudi organizator letošnjih protestov pred slovenskim veleposlaništvom v Sarajevu, potem ko so slovenski levičarji v javnost spravili ponarejen non-paper, s katerim so želeli diskreditirati predsednika vlade Janeza Janšo. Zdaj vse kaže, da so bošnjaški salafisti v tesni povezavi s slovenskimi levičarji in levimi fašisti.

Opaženo je bilo še več simpatizerjev salafizma.

Spomnimo. Salafizem je fundamentalistična ideologija, ki je blizu džihadističnemu gibanju.

Več https://demokracija.si/izpostavljeno/na-protestu-proti-vladnim-ukrepom-in-uvedbi-pogojev-pct-opazeni-nevarni-salafisti/

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj