Piše: C.R.

Nemška »semafor koalicija« spodbuja transseksualce. Potem ko je časopis Welt objavil članek vodilnih kritikov transseksualnosti, se je moral Springerjev šef Matthias Döpfner opravičiti. Vendar se program transseksualcev financira z denarjem EU in davkoplačevalcev, piše evropski poslanec Joachim Kuhs: »Že pred letom dni sem opozoril na nevarnosti nastajajočega transseksualizma. Ameriška novinarka Abigail Shrier v svoji knjigi Irreversible Damage opisuje nepopravljivo škodo, ki jo mnogim, zlasti mladim dekletom, grozi transspolni šum.«

Po Shrierovih besedah v nekaterih razredih kar 50 % pubertetnic poroča, da niso prepričane o svojem spolu. Do 18. leta se ta negotovost pogosto zmanjša – če pustite otroka pri miru.

Trpeče žrtve zavajanja

Medtem lahko na forumu Reddit r/detrans preberete nešteto srce parajočih pričevanj mladih, ki se zdaj resnično počutijo »ujeti v napačnem telesu«. Naprimer pričevanje uporabnika »Grublove«:

»Tako pogrešam svoje prsi

Sedim v postelji in jokam, ker tako zelo pogrešam svoje prsi. Pri 18 letih so mi odstranili prsi, zdaj sem stara 27. Tudi če dobim vsadke, to še vedno ne bodo nikoli več moje prsi. Želim nazaj svoje. Ne samo, da so bile moje, tudi videti so bile odlično. Nikoli jih ne bom dobila nazaj. Nikoli nisem mislila, da je to mogoče. Bila sem prepričana, da je bila to pravilna odločitev. Toda v zadnjih nekaj letih mi je to postalo jasno in tako prekleto težko je to sprejeti in razumeti. Zdaj žalujem za svojim starim telesom. Zelo ga pogrešam. Ko danes vidim dekleta, kakršnakoli dekleta, sem tako ljubosumena. Še vedno imajo svoja naravna telesa. Počutim se kot goljuf. Ne morem več trditi, da sem dekle, čeprav sem. Moj glas je pokvarjen. Nimam več jošk. Nenehno se bojim, da me ne bodo več imeli za dekle. Tako zelo mi je žal, da me to razjeda.«

LostSoul1911: »Pri 18 letih so mi odstranili prsi, ker sem bila neumna. Zdaj sem stara 20 let in sem že žalovala za izgubo prsi, zdaj pa se vse bolj zavedam, kaj sem si naredila. Zdaj me spet preveva žalost, le da je drugačna. Niste sami.«

Grublove: »To mi je zelo žal. Tako hudo boli. Hvala, ker ste mi pokazali, da nisem sama. 18 let je še tako mlada doba. Vem, da si z 18 leti uradno odrasla, ampak pri Bogu, želim si, da bi me kdo prepričal, naj si tega ne počnem.«

Na podredditu r/detrans ostaja več stranio podobnih izpovedi. Obupani, uničeni, pogosto samomorilski mladi ljudje, ki si želijo, da bi lahko vrnili čas nazaj, dobili nazaj svoje pravo, naravno telo, se obupano sprašujejo: »Zakaj me nihče ni opozoril, zakaj me nihče ni ustavil?«  Po podatkih najobsežnejše študije o tem je stopnja samomorov po spremembi spola dolgoročno 20-krat višja.

Dejavni trans-lobiji

A prav ta uničujoča agenda za transspolne osebe je tista, ki jo zdaj spodbuja država in širi mreža lobistov. Po navedbah Evropske komisije EU podpira Transgender Europe, Mednarodno združenje lezbijk, gejev, biseksualcev, transseksualcev in interseksualcev (ILGA) ter Mednarodno organizacijo lezbijk, gejev, biseksualcev, transseksualcev, queer mladine in študentov (IGLYO).

Krovna organizacija Transgender Europe je v obdobju 2014-2020 od EU prejela 2,7 milijona evrov, v obdobju 2016-2020 pa 960.000 dolarjev od fundacije Open Society Foundations, je razvidno s portala za finančno preglednost.

Po podatkih FTS so projekti v sodelovanju z Mednarodnim združenjem lezbijk, gejev, biseksualcev, transseksualcev in interseksualcev (ILGA) v obdobju 2015-2019 od EU prejeli 32,69 milijona evrov. Ni bilo jasno, koliko od tega je dobila ILGA. Od organizacije Open Society je organizacija ILGA Europe v obdobju 2016-2019 prejela 1.677.455 USD, organizacija ILGA Global pa 462.500 USD.

Mednarodna mladinska in študentska organizacija lezbijk, gejev, biseksualcev, transseksualcev in queerovcev IGLYO je v obdobju 2014-2016 od EU prejela 505.248 EUR.

Po podatkih raziskave Nicolausa Festa, vodje skupine I&D v Parlamentu EU, je bilo v okviru programa Erasmus porabljenih 221 550 EUR za transseksualne projekte “drag queen” za otroke in mlade v Nemčiji, Španiji in Sloveniji ter 670 500 EUR za druge projekte LGBTQ+.

V letu 2020 je Zvezno združenje Trans financiralo projekt Trans* – Ja Und? z 266.650 €, ki ga je financiralo Zvezno ministrstvo za družinske zadeve in program “Demokratie Leben”.

»Ali ste stari med 14 in 26 let? Se želite preizkusiti in končno biti sami? Želite povzdigniti svoj glas, spremeniti svet, razbiti škatle? Vse našteto hkrati? Morda nič od naštetega? Ni pomembno. Začnite to početi zdaj!  Za mnoge ljudi je spol vsiljevanje, za nekatere napačen par čevljev …« piše Trans* – Yes And? na njihovi spletni strani.

Na žalost zaradi državno podprte transspolne reklame vse več mladih šele prepozno izve, da je operacija spremembe spola več kot le menjava »napačnega para čevljev«.

V Berlinu zdaj deluje organizacija Life Detransitions, ki pomaga ljudem, ki obžalujejo spremembo spola in jo želijo spremeniti. Ne prejema državnih sredstev.

Preprečimo najhujše, preden bo prepozno!

Evropski poslanec Joachim Kuhs (AfD) je o problemu transspolnega aktivizma med mladoletniki spregovoril na videoposnetku https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-4/286972049_1190732548392595_7542922627465718844_n.mp4?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=985c63&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&_nc_ohc=9pozSmD-PjQAX9l-z0v&_nc_oc=AQno6TBnti06C2_ntx9pot6p2teha1rom2LVnjA8Ko6WUXEsj40R2PIdlgvHEusyOQk&_nc_ht=scontent.xx&edm=AGo2L-IEAAAA&oh=00_AT8K0LOBCVCqGOsVvSw67EqBROFcw2xuR0eJQHq7rBlPEw&oe=62B2EA62

Tukaj je prepis videoposnetka:

»Dragi sodržavljani, dragi prijatelji,

Mnogi ne opazijo, da se je začel splošni napad na naše otroke in tradicionalno družino. 120 znanstvenikov je zdaj v podrobnem poročilu dokumentiralo, kako javne radiotelevizije v Nemčiji – celo v oddaji »Sendung mit der Maus« – uporabljajo transpropagando, da bi se tudi naši najmlajši počutili negotovo.

Koalicija za semafor želi v osnovni zakon zapisati tako imenovane »otrokove pravice« na račun pravic staršev. Otroci, čeprav jih imamo radi, seveda ne morejo sami odločati o svojih pravicah. Tako imenovane »otrokove pravice« dejansko pomenijo, da država in njene nevladne organizacije ter levičarski aktivisti želijo » suverenost nad otroškimi posteljami«, kot se je leta 2002 podučil kancler Olaf Scholz.

Z novim »zakonom o samoodločanju« naj bi otroci pri 14 letih dobili pravico do svobodne izbire spola. To vključuje »kirurške posege za spremembo genitalij« brez soglasja staršev. Sprememba spola od 14. leta dalje z dovoljenjem družinskega sodišča! Za organe velja »prepoved razkritja«, kar pomeni, da ne smejo obveščati staršev o tem, v kaj so prisiljeni njihovi mladoletni otroci.

Zdravniki in terapevti v okviru prepovedi tako imenovane konverzijske terapije ne smejo pomagati otroku, ki je na primer v puberteti negotov glede svoje spolne identitete, da bi se počutil dobro v svojem telesu.

Samo predstavljajte si – in takšni primeri so že znani iz Amerike: Svojega otroka namestite v šolo ali državno ustanovo, kjer v svetovalnih centrih sedijo transspolni aktivisti in vašega psihično zmedenega in nestabilnega pubertetnika prepričujejo, da se je »rodil v napačnem telesu«.

Vestni zdravniki in terapevti, ki so kritični do »nenadnega pojava spolne disforije«, bodo pod kaznijo zakona tem otrokom prepovedali, da bi jim svetovali, naj počakajo in si razjasnijo svojo spolno identiteto. Če temu nasprotujete, ste seveda »transfobični« in lahko izgubite skrbništvo nad svojim otrokom.

Ti primeri niso več redki! Prizadene predvsem mlade ženske v nestabilni starosti med 12 in 15 leti. V nekaterih razredih 50 odstotkov pubertetnic poroča, da se počutijo negotove glede svoje spolne identitete. To je starost, v kateri so se razbohotili hormoni, ko so še pred desetimi leti morda trpeli za anoreksijo ali se »ocenjevali«. Danes ti otroci jemljejo hormonske blokatorje in jim odstranijo dojke.

Vendar dosedanje izkušnje kažejo: Pri večini teh otrok motnje identitete izzvenijo in pri 18 letih se spet dobro počutijo v svojem telesu.

Vendar nesrečneži, ki se pustijo prepričati videoposnetkom TikTok in javnemu »izobraževanju«, da se odločijo za spremembo spola, to pogosto obžalujejo. Dejansko se število samomorov med osebami v prehodu močno poveča, namesto da bi se zmanjšalo. Na Redditu pa je pod ključno besedo »detrans« objavljenih veliko zelo vznemirljivih in ganljivih zgodb mladih, ki globoko obžalujejo svoje posege za spremembo spola.

V primeru pravih transseksualcev pa obstajajo izkušeni strokovnjaki in terapevti, ki jim lahko pomagajo, da se v svojem telesu dobro počutijo, z operacijo ali brez nje. Predvsem pa brez državne prisile, transseksualnega ščuvanja in pokroviteljskih staršev.

Prvo poglavje Svetega pisma ne brez razloga pravi: »Bog je ustvaril človeka po svoji podobi. Ustvaril jih je kot moškega in žensko.«

Večina jih ve in razume, kaj je zapisano v 6. členu temeljnega zakona: »Zakonska zveza in družina sta pod posebnim varstvom državne ureditve. Skrb in vzgoja otrok je naravna pravica staršev in njihova glavna dolžnost.«

Meddržavna pogodba o radiodifuziji pa določa: »Javne radiotelevizije morajo v svoji ponudbi spoštovati in varovati človekovo dostojanstvo; spoštovati je treba moralna in verska prepričanja prebivalstva.«

Zavezati se moramo tem trem izjavam, ne pa agendi prebujenih transseksualcev. Borimo se za naravno pravico naših otrok, da se njihovo življenje ne spremeni za vedno ob neprimernem času, ne da bi spregledali posledice te odločitve, ampak da se lahko prilagodijo svojim naravnim nagnjenjem in zmožnostim ter da lahko razvijajo svoje življenje.

Preprečimo najhujše, preden bo prepozno! To dolgujemo svojim otrokom.

Vaš Joachim Kuhs«

O avtorju: Evropski poslanec Joachim Kuhs je član Odbora Evropskega parlamenta za proračun, nacionalni sekretar AfD in tiskovni predstavnik “Kristjanov v AfD”. Ima 10 otrok in 5 vnukov. Ta članek se je prej pojavil na spletni strani freiewelt.net.

Vir: Unser Mitteleuropa