Piše: C.R.

Udeležba Zelenih v vladi ne pomeni le dodatnega zagona migracij, temveč tudi islamizacije, ki jo spremlja. Novi “zeleni” voditelj Omid Nouripour verjame ali misli, da verjame, da mu ni treba več varčevati z besedami, in v Bundestagu razglaša tisto, kar je v vsakem primeru iskrena skrb vsakega zelenega. Namreč, da bi še bolj islamiziral Nemčijo. Nouripour je dobesedno dejal: “Naša naloga je zagotoviti, da se lahko uporabljajo deli šeriatskega prava, ki so skladni s temeljnim zakonom!”

V videoposnetku si oglejte, kako ljudje, ki so nekoč dobro poznali islamistično sceno, kot je Irfan Peci, ocenjujejo in odlično analizirajo Nouripourjevo izjavo: https://www.youtube.com/watch?v=D-MaZ7kT1TM&t=7s

Vir: UME

1 komentar

  1. No, tukaj lahko lepo vidimo, kaj se bo zgodilo, če se bomo šli multikulturnost. Šeriatsko pravo zagotovo ni skladno z evropskim pravnim sistemom.

    Me pa zanima, kako bi izpadlo, če bi poskusili obratno: v islamskih državah ustvariti krščanske enklave. Kolikor je znano, je v teh državah celo zvonenje v cerkvh prepovedano.

    Skratka: Evropo Evropejcem, Arabijo Arabcem, Afriko pa črncem. Vsako mešanje bo špovzročilo le kaos.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj